1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Infopatija

Infopatija je zdravilska metoda, ki združuje medicinsko, farmakološko, biološko znanost ter tudi znanost o biopolju. Njena moč in učinkovitost temeljita na prenosu informacije. Gre za energijsko metodo, ki deluje na človekovo biopolje ter prek njega tako na telesno in energijsko ravni, kakor tudi na psihološko in duhovno.

Z njo lahko pomagamo ne samo ljudem, temveč tudi živalim, rastlinam, naravi in zemlji. Je neinvazivna, povsem neškodljiva za zdravje in neobremenilna za okolje. Njena uporabnost je široka in v perspektivi tudi gospodarsko donosna. To je zdravilska metoda prihodnosti. Da lahko pride med ljudi, pa potrebuje vedoželjne in inovativne ljudi, ki jih zanima razvoj.

Infopatija se je izkazala kot zelo uspešna v zdravljenju različnih bolezni npr. težave ob menopavzi, alergije, različna kronična vnetja, glavoboli, migrene, prekomerni teži itd. Končni cilj infopatije je, da se človekovo telo z jemanjem pravilno izbranih kapljic uglasi s temeljno vibracijo svojega biopolja. Ko je človek zdrav in v ravnovesju, jemanje kapljic ni več potrebno. 

Cilj infopatije je torej celostna ozdravitev, kar pomeni, da človek ohranja ravnovesje sam brez konstantnega zdravljenja; če pa to ni možno, pa je cilj infopatije zvišati kvaliteto bolnikovega življenja.

Osrednji pripomoček, s katerim pomaga primerno usposobljen infopat-svetovalec, so

  • INFOPATSKI PRIPRAVKI - INFOPATSKE KAPLJICE ali INFOPATSKE GRANULE
  • TRDI INFORMIRANI IZDELKI

Po pojmovanju infopatije se energijska in materialna struktura organizma prepletata ter vzročno in posledično delujeta ena na drugo. Beseda infopatija je sestavljena iz dveh delov 'info' in 'patija'. Prvi del pove, da molekulska informacija predstavlja za telo informacijo (namig), ki ga spodbuja k ravnovesju. Drug del besede pa ponazarja, da ima infopatija svoje korenine v zdravilstvu in medicini, saj je koren te besede isti kot pri homeopatiji, naturopatiji, izopatiji, osteopatiji ipd.

Za vsako telo je značilno njemu lastno biopolje, narava tega polja znanstveno še ni povsem znana, domneva je, da pri njegovem nastanku sodeluje posebno oblikovano elektromagnetno polje. Na to polje lahko vplivamo s katerokoli molekulsko informacijo. Molekulska informacija je kolektivno kvantno stanje, ki ga (še vedno nezadovoljivo) opisuje splošno priznana fizikalna teorija imenovana kvantna teorija polja.

Kontakt

Akademija za zdravilstvo
INŠTITUT BION d.o.o.
Poslovna cona Stegne, Šiška
Stegne 21, 1000 Ljubljana
M: 051 377 388
Tel.:  (01) 513 11 46
E: info@akademija-zdravilstvo.si