1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Seminar ENERGIJSKO IN INFORMACIJSKO ZDRAVILSTVO

 

Kaj imajo skupnega bioresonanca, radionika, homeopatija, reiki, pranaterapija, bienergijske terapije … in številne druge zdravilske metode?

Skupni temelj, ki ga že tisočletja poznajo učenja Vzhoda in je prisoten v starogrško-rimski mitološki in filozofski misli; ki ima tudi zgodovino znanstvenega razvoja; utemeljevali so ga Tesla, Reich, Tiller in mnogi drugi znanstveniki odprtega uma. Dajali so mu različna imena, med drugim tudi biopolje, subtilno polje, eter.

V sodobni znanosti ni še niti dokazan niti sprejet, vendar je ne glede na svoj znanstveni »neobstoj« še kako živo prisoten v mnogih zdravilskih praksah na Vzhodu in Zahodu, ki prek njega učinkovito krepijo, obnavljajo, vračajo zdravje.

  • Kaj je ta »skriti in skrivnostni« temelj mnogih zdravilskih metod? Katere so njegove lastnosti?
  • Na katere praktične načine ga zavestno čim bolj vključimo v svoje življenje, za dvig svojega zdravja in zdravilskih sposobnosti?

Predavatelja na seminarju bosta prof. dr. Igor Jerman, univ. dipl. biol., strokovni vodja Inštituta Bion in Vesna Periček Krapež, vodja Akademije za zdravilstvo in programa infopatije.

Iz vsebine seminarja 

Spoznali boste:

-      razvoj znanstvene misli / konceptov / razlag o biopolju v sodobnem času (znanstvenikov teoretikov, eksperimentatorjev, izumiteljev);

-      lastnosti biopolja (so številne in prav posebne, med njimi tudi n. pr. sintropičnost in dalekosežnost, ki razlagata, prva zdravje, vitalnost, dolgoživost ljudi, uglašenih z biopoljem, druga pa zdravljenje na daljavo);

-      energijske in informacijske metode zdravljenja;

-      kako razumeti in razložiti delovanje posameznih zdravilskih metod z zornega kota biopolja (n. pr. bioresonanco, homeopatijo, infopatijo, izopatijo, diagnostične metode, kot je n. pr. Oberon) ter tudi kako delujejo farmacevtska zdravila.

Poučili se boste:

-      o zgradbi in vlogi lastnega biopolja (čakre, meridiani);

-      kako z ozaveščenim življenjem, uglašenim z biopoljem, ohranjati vitalnost, mladostnost ter kako krepiti lastno biopolje za dvig zdravja in zdravilskih sposobnosti (prehrana,voda,dihanje; meridiani, akupresurne točke; energijske vaje);

-      kako okrepiti biopolje v bivalnem prostoru.

Praktične vaje:

-      Razvijali boste senzitivnost za lastno biopolje (jasnočutnost in jasnovidnost) s pomočjo kristalov, posebnega orgonskega stolpa ter kristalo-energijske ploščice, v nizu zanimivih vaj, sami s seboj in v dvojicah.

-      Osvežili se boste in ponegovali v posebni zdravilni meditaciji z orgonskim stolpom.

-      Naredili bomo posebno skupinsko bioenergijsko-srčno zdravilno terapijo.


 

Informacije, prijave vpis: info@akademija-zdravilstvo.si, 051 377 388, 01/513 11 46

Kontakt

Akademija za zdravilstvo
Inštitut BION d.o.o.

Stegne 21, 1000 Ljubljana
M: 051 377 388
Tel.:  (01) 513 11 46
E: info@akademija-zdravilstvo.si