1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Seminar IRIDOLOGIJA - diagnostika in dietetika po TKM

 

Seminar vodi mednarodno uveljavljena TKM svetovalka Lina Lo Faro, specialistka kitajske dietetike, tuinologinja, refleksoterapevtka.

Lina Lo Faro, z več kot 40-letnimi izkušnjami, študirala je in se usposabljala za TKM pri svetovno znanih mojstrih – devet let delala z mojstroma Van-Ghi Nguyen in J. M. Kespy, izpopolnjevala se v Firencah, Parizu in na Kitajskem, šest let je delala v bolnici Satje Sai Babe v Bangaloreju v Indiji. V svoji dolgoletni praksi je razvila pretanjen čut za diagnozo in je tako s svetovanjem o prehrani ter metodami TKM uspešno pomagala že mnogim. Mnoge navduši s svojim izjemnim poznavanjem človekovega energijskega ustroja po tradicionalni kitajski medicini, vpliva prehrane na telo in duha ter zdravilskim darom, tako na delavnicah kot tudi pri individualnih svetovanjih o prehranjevanju.

Seminar se navezuje na posebno vrsto TKM diagnostike, ki jo ga. Lina Lo Faro uporablja, in sicer, kako iz oči razbrati neravnovesja v načinu prehrane (česa uživamo preveč, ali jemo ob napačnem času ter kako to vpliva na telo, na katere organe in sisteme). Predvsem bo poudarek na tej posebni dietetiki, ki jo kombinira z bogatimi izkušnjami na področju TKM. Pri tem uporablja lupo z lučko.

Ima zelo bogate izkušnje, obsežno znanje in tudi življenjsko modrost. Vedno predstavlja konkretne uporabne primere ter daje prakso, ki je takoj uporabna v življenju. Tudi sama je odličen zgled za to, česar uči.

 Iz vsebine seminarja:

  • Oko kot diagnostično gradivo – zdravje in patologija v očesu
  • Zemljevid telesa v očesu: 5 organov in deli očesa
  • Izraz psiho-energijske TKM morfologije človeka v očesu
  • Način prehrane in spremembe v očesu

V očesu je odsev naših organov, prehrane, psihe, življenja. Zazrli se bomo drug drugemu v oči … in spoznali marsikaj o sebi, o patologiji in zdravju.

Spoznali bomo tudi, kaj spremeniti, da bomo bolj zdraviPoudarek bo na takojšnji uporabi znanja in prakse na sebi.

Seminar bo potekal v italijanskem jeziku. Za prevod je poskrbljeno.

  

 

 


Informacije, prijave: info@akademija-zdravilstvo.si, T: 01/513-11-46; M: 051-377-388

Kontakt

Akademija za zdravilstvo
INŠTITUT BION d.o.o.
Poslovna cona Stegne, Šiška
Stegne 21, 1000 Ljubljana
Tel.:  (01) 513 11 46
M: 051 377 388
E: info@akademija-zdravilstvo.si