1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Zdravilsko izobraževanje za vse generacije

Čas je za spremembo - novo poslovno in življenjsko pot, drugačno in morda bolj izpopolnjujočo. Zakaj bi se omejevali?

Začetek novega šolskega leta je pravi čas, da se lotimo nečesa novega v svojem življenju. Najboljša naložba je vedno vlaganje v lastno izobraževanje. Pridobiti nova znanja in izkušnje, spoznati nove ljudi s podobnimi motivacijami in uresničiti svoje še neizkoriščene potenciale- vse to je lahko ne samo zanimiva, pozitivno vznemirljiva in izpolnjujoča dogodivščina, temveč tudi priložnost za pomembno preusmeritev s svojem življenju, ki nas lahko dolgoročno popelje na povsem novo poklicno pot.

Zdravilstvo je v Sloveniji in drugod po Evropi in svetu že vrsto let v vzponu, saj ponuja dopolnilne in alternativne pristope k zdravju in zdravljenju. Slovenija ima bogat zdravilski potencial, tu živi veliko za zdravilsko delo nadarjenih ljudi, ki jih to področje tudi zelo zanima in bi želeli narediti kaj več v skrbi za soljudi.

 

Akademija za zdravilstvo zato že tretje leto zapored organizira študij INFOPATIJE, nove veje zdravilstva, ki temelji na domačem znanstvenem znanju in raziskovanju ter je tudi priznana po Zakonu o zdravilstvu. Usposabljanje vodi Vesna Periček Krapež. Rezultati zadovoljnih uporabnikov so pokazali, da je infopatija uspešna dopolnilna in samostojna zdravilska metoda. Poleg programa INFOPATIJA Akademija za zdravilstvo ponuja tudi študij programa TKM (tradicionalna kitajska medicina), kjer gosti odlično poznavalko in izvajalko tega zdravilskega sistema, Lino Lo Faro.

Študij je namenjen vsem, ki vas zdravilstvo zanima in veseli, bodisi ker bi s pridobljenim znanjem in izkušnjami želeli pomagati sebi in svojim bližnjim ali pa če se želite usposobiti za samostojno zdravilsko delo. Ni pomembno, ali ste na pragu samostojnega poklicnega življenja ali v tretjem življenjskem obdobju. Za spoznavanje novih veščin in uresničevanje lastnih želja je vedno čas.

Več o delovanju Akademije za zdravilstvo, študijskih programih in drugih dejavnostih, ki jih izvajamo, boste lahko izvedeli na predstavitah 3., 9., 15. septembra ob 18. uri v Stegnah 21, Ljubljana. Na vsa vprašanja bo odgovarjala vodja akademije Vesna Periček Krapež.

Vesna Periček Krapež bo dejavnost Akademije za zdravilstvo predstavila tudi 23. septembra ob 19. uri v Novi Gorici (Kolodvorska pot 8 - nad Železniško postajo) na predavanju z naslovom »Ples z etrom«.Tudi tu bo na voljo za vprašanja. Vabljeni!

Več informacij na http://zdravilska-akademija.si/, info@akademija-zdravilstvo.si in tel. 051-377-388.

Kontakt

Akademija za zdravilstvo
INŠTITUT BION d.o.o.
Poslovna cona Stegne, Šiška
Stegne 21, 1000 Ljubljana
M: 051 377 388
Tel.:  (01) 513 11 46
E: info@akademija-zdravilstvo.si