1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Skrivnosti biopolja

Skrivnosti biopolja

Vesna Periček Krapež

Jesen se preveša v zodiakalni čas škorpijona, ki je po astroloških razlagah povezan s skritim in skrivnostnim. Kar je lahko marsikaj. Vedno pa gre za še neznano in neraziskano, 'onkraj' praga našega sedanjega zavedanja.

Vas še neraziskano priteguje? Mene od nekdaj. Zlasti pojavi in izkušnje, ki ne dobijo zadovoljive razlage sedaj uveljavljene znanosti. Na primer, kako razložiti t. i. obsmrtne izkušnje; izpričane in znanstveno dokumentirane ter raziskane pojave reinkarnacije; telepatijo in številne druge pojave, ki se jih je oprijelo poimenovanje 'paranormalno'? In nenazadnje, kako naj si razložimo uspešnost mnogih vej nekonvencionalne medicine (ki jo je po slovenski zakonodaji dovoljeno imenovati samo zdravilstvo)?

Nekonvencionalna znanost na osnovi številnih izkušenj in resnih znanstvenih raziskav kot razlago ponuja koncept in resničnost biopolja.

Energijsko zdravilstvo, kamor med drugimi sodijo tudi infopatija ter še različne oblike bioenergijskih terapij, bioresonanca, homeopatija ..., deluje prav na to subtilno plat organizma, na biopolje. Kako pa sta povezana biopolje in naše telo?

Odgovor se skriva – in odkriva (vsaj za tiste odprtega uma in raziskovalnega duha) na elektromagnetni ravni našega organizma.

Kdor želi spoznati tako temeljne koncepte znanosti in zdravilstva – kot tudi naravo biopolja – in njegovo povezanost s telesom – ter še aplikacijo teh spoznanj v sodobnih eleketromagnetnih in električnih terapijah – toplo vabljen na seminar BIOPOLJE IN BIOELEKTROMAGNETIKA, ki ga 24. in 25. oktobra prirejamo v okviru programa infopatije.

Seminar je primeren za vse, ki vas zanima ali veseli zdravilstvo, ne glede na predhodno znanje iz zdravilstva ali naravoslovnih ved. Toplo vabljeni!

Tokrat za na svidenje še to: astrološke razlage povezujejo znamenje škorpijona tudi z vitalnostjo in močjo regeneracije. Zdravilska in duhovna izročila človeštva pa vitalnost, moč regeneracije in samozdravljenja pripisujejo prav 'fino-snovni' razsežnosti človeka, biopolju, v vseh letnih časih in astroloških znamenjih, seveda. A to je že tema za kdaj drugič. Do takrat vam želim, da bi se naužili lepote in vitalnosti v teh krasnih jesenskih dneh!

 

Kontakt

Akademija za zdravilstvo
INŠTITUT BION d.o.o.
Poslovna cona Stegne, Šiška
Stegne 21, 1000 Ljubljana
M: 051 377 388
Tel.:  (01) 513 11 46
E: info@akademija-zdravilstvo.si