1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Ključ je v biopolju

Vesna Periček Krapež

Še sinoči prijetno toplo, danes zjutraj pa jesenska hlad in mokrota – eden od mnogih izzivov, ki jim je naš organizem stalno izpostavljen. In če smo zaradi vremenskih razmer radi čemerni, je to za naš organizem dodaten, notranji izziv, psihološke narave.

Življenje je polno sprememb, zunanjih in notranjih, mi si pa želimo ravnovesja in stabilnosti. Z zornega kota infopatije so organizmi, ne le človeški, sistemi med redom in kaosom, ki vedno stremijo k ravnovesju.  Bolj je organizem v ravnovesju, bolj pravočasno in učinkovito se odziva na izzive.

A različni notranji in zunanji dejavniki to ravnovesje neprestano rušijo oziroma ogrožajo. Vzpostavljajo kaotične momente, ki vodijo v destabilizacijo organizma ali pa krepijo togi red, zaradi katerih je organizem neodziven na nujne spremembe. V stanju porušenega ravnovesja organizem doživlja bolezensko stanje, ki ga spremlja tipična kombinacija ali zaporedje simptomov; simptom je velikokrat znak, da se organizem trudi obnoviti ravnovesje.

Tista raven organizma, ki je za to odgovorna, je z zornega kota infopatije – biopolje. Biopolje lahko imenujemo tudi 'finosnovno', 'bioenergijsko' ali tudi 'etrsko' telo. Je tisto, ki prek svojih valovanj nadzira in uravnava delovanje kompleksne materialne ravni telesa. To je izjemno inteligenten in prefinjen proces stalnega pravilnega odzivanja ter pravilnega prilagajanja. Kar 'popravimo' v svojem biopolju, to ima blagodejne ter tudi trajnejše in učinkovitejše posledice v našem fizičnem telesu.

Kako lahko svojemu biopolju pri tem pomagamo?

Infopatija pomaga z informacijo oziroma vibracijo skrbno izbranih snovi (ene ali več), ki se jo vtisne in shrani v posebno tekočino. Ko to tekočino zaužijemo (ali kako drugače uporabimo), informacija v njej nenasilno vstopi v naše biopolje ter mu da signal oziroma navodilo, kako naj odpravi trenutno težavo in vzpostavi ravnovesje. Kot bi v CD prevajalnik vstavili zgoščenko, ki ga CD naprava prebere – in zaslišimo čudovito glasbo ... Tako naše biopolje 'prebere' informacijo, vtisnjeno v infopatskih kapljicah, in obnovi svoje ravnovesje. Ob redni uporabi infopatskih pripravkov se naš samoozdravitveni potencial okrepi in razširi.

Infopatski pripravek nam ničesar ne vsiljuje, le pomaga nam prek našega biopolja vzpostaviti ravnotežje, brez škodljivih stranskih učinkov, saj deluje infopatija na energijski ravni. Vedno znova sem očarana, kako ta v osnovi elektromagetna komunikacija, najprej v našem biopolju, in sicer med vneseno informacijo in biopoljem, nato pa še med biopoljem in materialno platjo našega bitja – obnavlja naše ravnovesje in zdravje.

Ključ do zdravja je v biopolju. Kakšen je ta ključ in kako ga uporabljati v infopatiji – in kaj je ter kakšno je pravzaprav biopolje, tega in še marsičesa o zdravilstvu se bo v letošnjem študijskem letu učila, v teoriji in praksi, še ena generacija bodočih infopatov. Toplo vabljeni na to zelo zanimivo in pozitivno vznemirljivo, praktično uporabno ter zdravilno skupno potovanje!

Kontakt

Akademija za zdravilstvo
INŠTITUT BION d.o.o.
Poslovna cona Stegne, Šiška
Stegne 21, 1000 Ljubljana
M: 051 377 388
Tel.:  (01) 513 11 46
E: info@akademija-zdravilstvo.si