1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Seminar KAKO POSTANEŠ DOBER ZDRAVILEC

Etika, psihologija in komunikacija v zdravilski praksi

V soboto, 14. decembra 2019. - Prijave do 5. decembra.

Informacije in prijave: 051-377-388 ali info@akademija-zdravilstvo.si

Seminar je zgrajen iz teoretičnih in praktičnih vsebin.

  • Etična načela v zdravilstvu
  • Terapevtski odnos in razumevanje bolnikovih potreb
  • Stres in psihoimunonevroendokrinologija
  • Placebo - skriti zakladi
  • Zdravilska higiena – kako dosegati psiho-energijsko ravnotežje pri pomoči soljudem

Pri zdravilskem delu z ljudmi je ključnega pomena, v mnogih primerih celo bolj kot izbrane metode, veščine in orodja, s katerimi kot zdravilec pomagamo zdravljencem, odnos, ki ga vzpostavimo z njimi, naš psiho-energijski in avrični vpliv nanje (ki se dostikrat odvija pod pragom zdravilčevega zavedanja), vzdušje, v katerem se jim posvetimo, naše vrednote in motivacija, ki nas spodbujajo k temu delu.

Zato je pri zdravilskem delu, kar velja tudi za druge dejavnosti, s katerimi pomagamo soljudem, pomembno, kakšen človek smo, kako se zavedamo sebe (kdo smo?), kako razumemo sebe, katere vrednote so gibalo našega življenja in delovanja - da bi sploh lahko razumeli druge in jim pomagali v procesu vzpostavljanja celosti.

Seminar predstavi bistvene etične dileme pri delu z zdravljenci; razgrne zemljevid, s pomočjo katerega bolje razumemo sebe in zdravljence; poda usmeritve in nasvete, kako dobro in srčno komunicirati z zdravljenci; kako poskrbeti za svoje psiho-energijsko-telesno razvnotežje pri zdravilskem delu.

Seminar bo poglobil vaše razumevanje sebe in zdravljencev ter vam dal koristne usmeritve, ki jih boste lahko takoj prenesli v svoje življenje in delo.

Predavateljici

  • Barbara Hrovatin, dr. med.
  • Vesna Periček Krapež, vodja Akademije za zdravilstvo ter vodja programa elektronske homeopatije in infopatije na Inštitutu BION

Kdaj

Seminar bo potekal v soboto, 14. decembra 2019 od 9.00 do 17.30 ure z odmorom za kosilo.

Kje

Akademija za zdravilstvo, Inštitut BION, Stegne 21, Ljubljana

Prijave in plačilo

Cena seminarja je 200 € (vključuje DDV ter gradivo).

Prijavite zbiramo do 5. decembra 2019. Po prijavi prejmete račun in ga poravnate do 6. decembra ter tako potrdite svojo prijavo. V primeru odjave najkasneje do 9. decembra vam del vplačanega zneska vrnemo in obdržimo znesek v vrednosti 40 € za administrativne stroške. V primeru kasnejših odjav vplačanega zneska ne vračamo. Če seminar ne bo izpeljan, se vam vplačani znesek povrne v celoti.

Število udeležencev je omejeno. Zaradi organizacije seminarja prosimo za pravočasne prijave. Seminar bo izpeljan ob zadostnem številu prijav.Informacije in prijave:
info@akademija-zdravilstvo.si ali 051-377-388

Kontakt

Akademija za zdravilstvo
INŠTITUT BION d.o.o.
Poslovna cona Stegne, Šiška
Stegne 21, 1000 Ljubljana
Tel.:  (01) 513 11 46
M: 051 377 388
E: info@akademija-zdravilstvo.si