1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Priprava na izpit iz zdravstvenih vsebin za zdravilce

Anatomija in fiziologija – Interna medicina s patologijo – Prva pomoč – Vzgoja za zdravje in higieno

Zbiramo prijave za naslednji termin. Če bi se želeli udeležiti priprav, vas vabimo, da nam pišete na info@akademija-zdravilstvo.si in pripišite kdaj bi vam bolj ustrezalo (med poletjem ali jeseni), pravočasno vas bomo obvestili.

I: info@akademija-zdravilstvo.si - M: 051-377-388 - T: 01/513-11-46


Uspešno opravljen izpit iz medicinskega predmetnika je po veljavnem Zakonu o zdravilstvu eden od pogojev za pridobitev zdravilske licence. Velja za tiste med vami, ki nimate ustrezne zdravstvene izobrazbe. Izpit se opravlja na Ministrstvu za zdravje (info. na spletni strani http://www.mz.gov.si/si/delovna_podrocja_in_prioritete/zdravstveno_varstvo/zdravilstvo/).

Na Akademiji za zdravilstvo ponujamo zelo kakovostne priprave na ta izpit. Udeleženci našega programa so s predavatelji in gradivom zelo zadovoljni.


 KDAJ 

Zbiramo tudi že prijave za naslednji termin. Če bi se želeli udeležiti priprav, vas vabimo, da nam pišete na info@akademija-zdravilstvo.si in vas bomo pravočasno obvestili o naslednjem terminu.


 KJE  

Akademija za zdravilstvo, Inštitut BION, Stegne 21, Poslovna cona Šiška, Ljubljana (Kako do nas: klikni tukaj)


 Prijave in informacije 

I: info@akademija-zdravilstvo.si
M: 051-377-388
T: 01/513-11-46

Da boste pravočasno obveščeni o razpisanih programih in seminarjih, vas vabimo, da se vpišete med prejemnike e-novic: klikni in vpiši svoj e-naslov